INTERWETTEN-100 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι παρακάτω όροι αποτελούν δέσμευση και υποχρεωτική αποδοχή για τον κάθε επισκέπτη του blog http://adispicks.blogspot.com

1.Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση ολική ή μερική, η προώθηση, η αντιγραφή ολική ή μερική, η διασκευή και γενικότερα η χρήση από τον οποιοδήποτε χωρίς πρώτα τη συγκατάθεση (γραπτή) του blog http://adispicks.blogspot.com/

2.Το περιεχόμενο του blog http://adispicks.blogspot.com/ συμπεριλαμβανομένου του διαφημιστικού και φωτογραφικού υλικού δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση ή συμβουλή είτε παρακίνηση είτε καθοδήγηση για να συμμετέχει οποιοσδήποτε επισκέπτης ,και μη ,σε τυχερά παιχνίδια.

3.Το blog http://adispicks.blogspot.com/ δεν εγγυάται στους επισκέπτες του για την εγκυρότητα των εκτιμήσεων και των ειδήσεων και σε καμία περίπτωση δε φέρει καμία ευθύνη για τις επιλογές οποιουδήποτε επισκέπτη-αναγνώστη.

4.Οι ιδιοκτήτες και οι συνεργάτες του blog http://adispicks.blogspot.com/ αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης για αποζημίωση σε περίπτωση έμμεσης ή άμεσης απώλειας ή και μελλοντικής ζημίας, απεναντίας, έχουν οι ίδιοι δικαίωμα ποινικής ή αστικής δίωξης προς τον οποιοδήποτε που θα δυσφημήσει ή θα συκοφαντήσει ή θα παραποιήσει προφορικά το όποιας μορφής περιεχόμενο του blog http://adispicks.blogspot.com/

5.Το blog http://adispicks.blogspot.com/ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης του παρόντος site ανά πάσα στιγμή χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει κάποιον νωρίτερα.

6.Το blog http://adispicks.blogspot.com/ απαγορεύει την χρήση του σε άτομα που είναι κάτω των 18 ετών και βάση νόμου χαρακτηρίζονται ανήλικοι και υπογραμμίζει ότι η χρήση των υπηρεσιών του blog http://adispicks.blogspot.com/ προσφέρεται μόνο σε ενήλικες. Σε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του blog http://adispicks.blogspot.com/ από ανηλίκους την ευθύνη έχουν αποκλειστικά και μόνον οι γονείς τους οι οποίοι θεωρούνται υπεύθυνοι σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους σχετικά με το διαδίκτυο.

7.Το blog http://adispicks.blogspot.com/ δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων και διαφημίσεων που υπάρχουν σε αυτό.

8.Όλα τα προγνωστικά,οι αναλύσεις και οι εκτιμήσεις των αθλητικών και μη γεγονότων αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις των αρθρογράφων του blog http://adispicks.blogspot.com/ και δεν μπορούν να θεωρηθούν προτάσεις ή συμβουλές ,είτε παρακίνηση είτε καθοδήγηση για να συμμετέχει οποιοσδήποτε επισκέπτης ,και μη ,σε τυχερά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: